Om Oss

Polyalkemi.no drives av L Jørgensen Invest og er en underside av www.uunknown.no – et firma som ble startet opp med 3dprint-tjenester og masseproduksjon med printfarm.
Etter flere års testing av forskjellige typer filament har vi endelig funnet det vi mener er markedets mest spektakulære filamentfarge, og det deler vi nå med norske kunder. Polyalchemy filament er en PLA / Polymer Blend med unike «metall»farger, perfekt for den ekstra spektakulære finishen til feks vaser, byster og alt av deler som trengs en ekstra «piff» for å virkelig stråle.

Vi har hovedlager like sør for Trondheim, sender over hele landet, og har hentelager for fraktfri opphenting i Trondheim.

L Jørgensen Invest
Orgnr 918569944mva
Småenget 2
7290 Støren
tlf: 92280472
post@polyalkemi.no

Polyalchemy filament er et filamentmerke som fokuserer på premium kvalitet og utrolige farger. Fargeutvalget og effekten er noe av det mest iøyenfallende som finnes på markedet pr dags dato, perfekt til spesielle printer som man virkelig ønsker skal være unike.

Polyalchemy er en blanding av PLA og Polymener, og er derfor ved korrekt printing også kjent for å være svært solid plast

Hentelager:

Bedriftsadresse:

All search results