Velg Land:

Norges største 3Dprint-utvalg

Norges største 3Dprint-utvalg

Søk

Proffløsninger for Skoler, Bedrifter, Universitet og Institutt

Enten du driver en Bedrift, tannlegekontor, er en lærer eller lektor, jobber med forskning eller er en privatkunde med høye krav – så kan du være sikker på at Polyalkemi kan hjelpe deg med å finne en løsning tilpasset dine/deres behov. På denne siden her presenterer vi noen løsninger og anbefalte maskiner til forskjellige områder – men vi skreddersyr også løsninger. Ta kontakt med oss så finner vi sammen løsninger som du/dere blir fornøyde med

3D Printere på grunnskolen

Hva har det for seg? Hvorfor skal skoler ta kostnad med å anskaffe seg 3d printere og utstyr?

3D printere er ny teknologi som utvikles i høyt tempo. For kun få år siden var slike maskiner forbeholdt de med spesiell interesse, kunnskap og som var glad i å skru. Maskinene og programvare var vanskelig å bruke, og det å få tak i plast var dyrt å vanskelig

3D printere vil etterhvert dukke opp i alle hjem, de blir enklere og enklere i bruk, man kan få tak i materiale på vanlige kjøpesentre og prisene synker kraftig.

Utdanningsinstitutt anbefales å ta del i denne utviklingen, og lære barn og ungdom hvordan håndtere denne nye teknologien. 3D printing gir også barn og ungdom stor interesse for nyskapning, skaperglede og det fremmer logisk tankegang. 3D printing er kryssfaglig og man får utfordret seg i fagene fysikk, mattematikk, EDB og håndkunnskap.

3D printing er også kjønnsnøytralt og vi ser like stor interesse hos jenter som gutter.

Er du innkjøpsansvarlig, rektor eller interessent fra din lokale skole? Ta kontakt så kan vi fortelle mer om 3D printing, hva man bør tenke på, utstyrskostnad etc.

3D Printere på kontoret

3D printing på kontoret kan gi betydelige kostnadsbesparelser iform av raskere og rimeligere prototyping – man kan raskt endre design, printe, sjekke passform og modifisere design igjen uten langtekkelige prosesser via utenforstående fabrikker og eller partnere.

For arkitekter kan man printe ut bygninger direkte selv istedetfor å bestille modeller, og vise frem til sine potensielle kunder. Rimelig og enkelt, man kan printe landskap, tomter etc, mulighetene er mange og kun fantasien setter grensene.

For IT bedrifter kan 3d printere være med på å gi et bedre arbeidsmiljø hvor de ansatte kan klarne hjernen ved å få testet fantasi og ingeniørkunnskaper ved å sette på en print i ny og ne.

Nysgjerrig på temaet, priser og utvalg? Kontakt oss for mer informasjon

3D Printere i Industrien

3D printere i Industrien kan være så mangt, alt fra kontormaskiner for utvikling og design til avanserte store produksjonsmaskiner som lager alt fra store plastdeler til deler i metall. Både for masseproduksjon eller prototyping og egenutvikling av produksjonsutstyr og verktøy.

Polyalkemi kan by på mange forskjellige teknologier som dekker de fleste områder innen industri, alt fra avanserte men enkel-i bruk desktopmaskiner til maskiner som kan produsere opp mot 1,5meter i hver retning – eller høykvalitetsutskrift med sintering av nylonpulver.

Et annet interessant felt innen industriell produksjon er masseproduksjon med lav-kost-utstyr via såkalte printfarmer. Man investerer i langt flere maskiner med mindre utskriftsvolum og lavere kvalitet, men får til gjengjeld et større antall maskiner som kan produsere langt flere plastdeler samtidig, raskere, enkelt og med lav kostnad.g

Nesten uansett hva behovet er innen 3Dprinting, så kan vi hjelpe deg enten med utstyr, tips eller råd.

Ta kontakt med Sindre hos Polyalkemi for en hyggelig samtale om dette temaet

3D Printere i høyere utdanning

Avhengig av typen fag og linje, Medisinsk, praktisk eller teoretisk, universitet, høyskole eller studentorganisasjon – så kan en 3Dprinter eller flere være en svært viktig del av utdanningen. 

Det er en i dagens moderne samfunn begynt å bli essensielt utstyr for å ta del i fysisk utvikling, se produkter og enheter i praksis, lage deler som kan brukes i undervisning, trigge til økonomisk sans, studentbedrifter, lære om kortreist produksjon og designutvikling og bærekraftig utvikling.

I høyere utdanning har man gjerne ofte en miks av semiprofesjonelle printere sammen med en liten printfarm, industrimaskiner og resinskrivere. Dette for å treffe de fleste linjer og fag, samt for å gi så mange studenter som mulig, muligheten for å benytte seg av teknologien.

Med riktig utstyr og merker så kan det være enklere enn man skulle tro å ha oversikten over maskinparken, gi studenter tilgang og kontrollere prosessene.

Betalingsløsninger

Polyalkemi tilbyr forskjellige fleksible betalingsløsninger og avtaler

Leasing

Leasing kan i mange tilfeller være en svært fornuftig måte å finansiere innkjøp av utstyr på. Leasing gir økt handlekraft, 100% finansiering og frigjør driftskapital som kan investeres i bedriftens kjernevirksomhet uten å belaste likviditeten. Med faste månedsutgfiter får bedriften forutsigbar budsjettering og enklere regnskapsføring. Ikke minst gir leasing full bruksrett og tilgang til oppdatert utstyr og teknologi, samt mulighet for utskifting.

Husk at hele leasingbeløpet kan vanligvis utgiftsføres og trekkes fra i regnskapet.

Du kan velge leasingtid på 24 / 36 / 48måneder. Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud

I samhandling med Leasingavtale kan vi også tilby vi også en SLA (Service Level Agreement) plan. SLA utføres av en profesjonell samarbeidspartner, FOGD, i Tromsø.

Ved å lease utstyr med SLA avtale slipper dere investering av utstyr og ansettelse. Dere velger selv nivå på avtalen og kan skalere opp printerparken underveis. SLA planen gir tilgang til kompet reduser CO2 avtrykket ved å kutte ned på frakt av varer.

Faktura med forfall

Om du har et firma, er en organisasjon eller statlig / kommunal enhet, så kan vi etter en rask kredittvurdering by på vanlig faktura med 14 – 30 dagers forfall (etter avtale).
Man kan da benytte vår nettbutikk som vanlig , og velger “Faktura for bedriftskunder” i handlekurven. Dette gjør handleprosessen svært rask og enkel med optimal oversikt.

Etter avtale, kan vi også naturligvis tilby Bedrift- til Bedrift levering for raskest og enklest transport av produkter.

Vi tilbyr faktura enten på EHF eller PDF avhengig av hva du ønsker.

Vi har god erfaring med å levere tjenster og utstyr til statlige og kommunale anstalt, så tilhører du en Skole, Universitet, Sykehus, Bibliotek, Rådhus etc, så kan du være sikker på at både utstyr og fakturering blir levert i henhold til krav og ønske, på enklest og sikrest mulig måte.

 

Ønsker du å registrere ditt firma som kunde hos oss så ta kontakt på [email protected]

Forhåndsbetaling

Ved forhåndsbestilling, eller bestilling av svært kostbart utstyr – samt ved ønske fra kunde eller etter avtale, så kan vi natuligvis også tilby muligheten for forhåndsbetaling via Faktura.

Ta kontakt om dette er et behov eller ønske da dette må gjøres manuelt fra vår side

Alternativt kan naturligvis alle som ønsker det også benytte vår vanlige betalingsløsning på nettbutikken med Visa, BankAxept eller Mastercard.