Smartfil ASA – Cobalt Blue
Smartfil ASA – Cobalt Blue Smartfil ASA – Cobalt Blue Smartfil ASA – Cobalt Blue

Smartfil ASA – Cobalt Blue

SKU: SMASA0BL0A075 Kategori: Tags: ,
Brand: SmartFil
kr299
PÅ LAGER
Beskrivelse

Printtips for best mulig resultat:

  • ASA er ganske likt som ABS mtp printing. Plasten er kjent for å krympe / Warpe og det viktigste er å unngå at det skjer.
    Det første laget betyr svært mye med dette filamentet, sørg for at førstelaget har optimal heft og er så perfekt som mulig 
    Vi anbefaler å bruke noe form for limstoff / Adhesive på printflaten for optimal heft, feks Primafix fungerer svært bra til dette.
  • Fininnstilling av printtemperatur – det kan hende du må prøve deg frem med printtemperatur, men utgangspunktet er at det er ikke så ille å printe for varmt med ASA som det er å printe for kaldt. For kaldt gir dårlig lagheft og sørger for krakkelering og sprekker over hele printen. For varmt gir god lagheft men kan gi noe stringing og kan gå utover utseendet på printen.
  • Jevn temperatur rundt printeren, det er anbefalt med en lukket printer for å holde jevn temperatur rundt printen, det er også fint mulig å printe uten sålenge rommet har god og jevn temperatur og ingen trekk.

Hva kan du oppnå med dette filamentet:

Dette materialet egner seg meget godt til utendørs bruk da det tåler langt mer UV stråling enn andre materialer og holder dermed fargen og egenskapene sine mye lengre. Det fungerer også selvsagt svært godt innendørs og vil og vil gi deler som holder fargen lenge, feks deler rundt stikkontakter etc.

Med rette innstillinger gir ASA også en meget pen sluttfinish med jevne vegger og lite synlige lag

Print Innstillinger:

  • Dyse: 240 – 260c
  • Bed: 90 – 110c
  • Vifte: 0 – 30%

Smartfil blir levert i zip-lock bag for best oppbevaring av filamentet

Spesifikasjoner
Fraktvekt
1 kg
Farge
Netto filamentvekt
Størrelse

1.75mm

Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost