Smartfil ABS ESD – Antistatisk
Smartfil ABS ESD – Antistatisk Smartfil ABS ESD – Antistatisk Smartfil ABS ESD – Antistatisk

Smartfil ABS ESD – Antistatisk

SKU: SMABS5NT2A075 Kategorier: ,
Brand: SmartFil
kr499
PÅ LAGER
Beskrivelse

Smartfil ABS ESD (Antistatisk)

Dette filamentet beskytter sensitive komponenter mot statisk utlading.
Filamentet er infusert med konduktive additiver, som sørger for at det unngåes oppbygning av elektrostatisk lading i den utskrevne delen. Delen vil fremstå som et beskyttende element i elektroniske komponenter som er sensitive som elektrostatiske utladinger.
Av samme årsak til at den ikke samler statisk lading, så vil den heller ikke tiltrekke seg støvpartikler, så den er ypperlig å bruke i miljø hvor det kreves svært godt renhold.

Printinnstillinger:

  • Dysetemperatur: 265 – 285c
  • Bed temperatur: 100 – 110c
  • Vifte: av

NB: Det anbefales å kalibrere flow før man printer det endelige objektet da ABS kan variere endel mellom merker og fra andre materialer du normalt printer med

NB2: All ABS anbefales å printe i en lukket printer, dette for å oppnå maksimal lagsammenbinding, unngå warping fra skriveflaten, samt unngå uønsket odør og styren i luften.

NB3: Dette materialet kan gjøre det komplisert å rengjøre dysen. For å rengjøre hotend så anbefales det å sette maskinen i samme temperatur som utskriften ble gjort i, og så bruke materialet Smartfil Clean for å rense ut alle rester. Det er også anbefalt å ha en egen dyse til dette materialet. 

Spesifikasjoner
Fraktvekt
1 kg
Størrelse

1.75mm

Netto filamentvekt
Farge
Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost