PrimaSelect PETG – Solid Bronze
PrimaSelect PETG – Solid Bronze PrimaSelect PETG – Solid Bronze PrimaSelect PETG – Solid Bronze

PrimaSelect PETG – Solid Bronze

SKU: 21780 Kategori: Tags: , , ,
Brand: Prima
kr289
PÅ LAGER
Beskrivelse
MaterialPETG
Diameter1.75mm
Toleranse± 0.05 mm
Er oppvarmet skriveflate påkrevdNo
Print Temperatur195 – 235 °C
Filament nettovekt750 g
Spolestørrelse200 x 55 mm 
Spole hulldiameter53 mm

PrimaSELECT PETG er et glykolmodifisert PET materiale, noe som gir filamentet bedre stivhet og er mer solid enn vanlig PET. Som med alle filamenter fra PRIMA, så er PrimaSelect PETG basert på RAL fargesystem, noe som sikrer at du vil få samme fargen på rullen hver gang du handler. PrimaSelect PETG kommer i en flott bredde med nydelige og kraftige farger, både som transparent og solide farger.

Dette filamentet har mange unike egenskaper som gjør det svært versatilt, nesten uansett hva du skal lage så kan PrimaSelect PETG levere. Du kan lage nydelige vaser med mer enn 90% lysgjennomsiktighet, eller deler som er svært tøffe, solide og med høy slagstyrke samt noe fleksibilitet, valget er ditt. Dette filamentet er også “FDA Approved” for kontakt med mat og oppbevaring. 
Filamentet slipper ikke ut giftige stoffer eller avgasser under utskrift og er perfekt å bruke på åpne printere.

PrimaSelect PETG er også svært enkelt å printe med, det har svært god lagsammenbinding, og i motsetning til de fleste PET / PETG variantene så kan dette filamentet printes på temperatursprang mellom 200 – 230c og kan derfor brukes på stortsett alle skrivere, i tillegg til at det nesten ikke warper og lager lite “stringing”. Det krever faktisk ikke engang varmeplate, dog det er helst anbefalt med oppvarmet plate på mellom 45 – 60c

Tips: Eksperimenter gjerne med hastighet og varme for å få varierende finish mtp farge og transparenthet.

PrimaSELECTPETG kan printes både på BuildTak, GeckoTek og glassplater med adhesive spray eller lim.

Spesifikasjoner
Fraktvekt
1 kg
Farge
Størrelse

1.75mm

Netto filamentvekt
Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost