PrimaCreator EasyPrint FLEX 95A – Black
PrimaCreator EasyPrint FLEX 95A – Black PrimaCreator EasyPrint FLEX 95A – Black PrimaCreator EasyPrint FLEX 95A – Black

PrimaCreator EasyPrint FLEX 95A – Black

SKU: 7340002114798 Kategori:
Brand: Prima
kr449
PÅ LAGER
Beskrivelse

Easyprint FLEX TPU – TPU (Thermoplastisk Polyurethan) er en av de mest brukte polymer for fleksible materialer. TPU har mange fordeler som minimalt med warp, krymper lite, er svært tøyelig og solid – og er ganske resistent mot kjemikalier og oljer.

PrimaCreator Easyprint Flex har en Shore verdi på 95A, noe som kan sammenlignes med gummien på en skohæl eller handlevognhjul. Takket være den relativt høye shore verdien er den svært enkel å printe med på de fleste printere, også maskiner som ikke har directdrive (feks Ultimaker og BCN3D Sigma).
Semi-flex formelen gir stor kontroll, og man kan feks styre fleksibiliteten ved å endre innfill både tykkelse og type. Mer innfill jo hardere vil printen føles.

Printes med bedvarme på 0-60c og dyse på 215 – 235c. Bruk gjerne PrimaFix for optimalt feste mot bed.

Husk også at TPU er hydroskopisk filament, noe som gjør at den absorberer vann om den ikke er korrekt oppbevart. Hvis det popper og freser og printes stygt så kan man tørke filamentet i en varmluftsovn 1-4timer på 65c.

Fleksible filament printes best i lave hastigheter, 15 – 30mm/s

Spesifikasjoner
Fraktvekt
1.25 kg
Størrelse

1.75mm

Netto filamentvekt
Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost
Anbefalt Tilbehør