Polyalkemi Magnetic Flexplate PEI
Polyalkemi Magnetic Flexplate PEI Polyalkemi Magnetic Flexplate PEI Polyalkemi Magnetic Flexplate PEI Polyalkemi Magnetic Flexplate PEI Polyalkemi Magnetic Flexplate PEI

Polyalkemi Magnetic Flexplate PEI

SKU: polyflexplatePEI Kategori:

kr290kr499
Beskrivelse

Dette kittet består av tre deler.
* Magnetflate som klistres på printeres skriveflate
* Høykvalitets Fjærstål
* PEI Ultem overflate

Flexplate PEI er den perfekte overflaten å skrive på. Den er veldig holdbar og enkel i bruk, og best av alt, takket være den fleksible platen er utskriftene svært enkle å fjerne.
Bare bøy på flexplaten og printene vil poppe rett av.

Polyalkemi FlexPlate PEI er basert på en ferritkjerne som takler temperaturer helt opp til 130°C uten problemer, og kan også fint brukes til ABS!

PEI Ultem skriveflate er en gjenbrukbar, relativt vedlikeholdsfri, byggeflate for både ABS, PLA og mange andre materialer som feks Metal, Wood, PETG, ABS+.
Du trenger normalt ikke ekstra adhesiver som feks lim eller teip, og man kan som oftest droppe å printe med Raft o.l supports.
PS, bruker du adhesiver som feks Dimafix så forlenger du levetiden kraftig

Hvordan bruke denne:
Pakk ut FlexPlate, klistre magnetflaten til printflaten, legg på fjærstålplaten som kommer ferdigpreppet med PEI overflate, fjern beskyttelsesfilmen – re-levle bed så er du good to go !
Foran hver bruk anbefaler vi at du vasker overflaten med 70-91% Isopropyl alkohol slik at du får fjernet alle fettmerker og bruk gjerne aceton, isopropyl akolohol, methyl allkohol eller såpevann for å rense overflaten etter bruk.

Spesifikasjoner
Fraktvekt
I/A
Bed
Størrelse

220×220, 235×235, 310×310, 310×320

Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost