NinjaTek Armadillo – Midnight Black
NinjaTek Armadillo – Midnight Black NinjaTek Armadillo – Midnight Black

NinjaTek Armadillo – Midnight Black

SKU: 21648 Kategori:
Brand: Ninjatek
kr539
PÅ LAGER
Beskrivelse

Lei av skjøre 3D printede deler? Armadillo filament er et perfekt alternativ om man trenger svært rigid filament uten bakdeler.

Armadillo er laget av en spesielt formulert Termoplastisk Polyurethan (TPU), og har fordeler mot PLA og ABS ved at den er lett å printe og er utrolig solid. Armadillo er et materiale som er perfekt til feks Bridging og gir så og si ingen warp problematikk. Så når du trenger et svært solid materiale, med noe fleks, som tåler bøy og tøy og slitasje, så er Armadillo sin resistanse mot brudd et perfekt alternativ.

PS: Om du oppleverer problemer med å skrive ut med dette filamentet, det vil si at delen knekker lett og eller gir mindre pent utseende med mye “stringing”, så kan det være at filamentet er fuktig. Dette løses enkelt ved å tørke filamentet i en varmluftsovn, sett den på 65-70c og 4-6 timer. Viktig å forvarme ovnen så temperaturen i ovnen er jevn før du setter inn rullen.

Spesifikasjoner
Fraktvekt
0.7 kg
Størrelse

1.75mm

Netto filamentvekt
Farge
Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost