Fiberlogy easyABS – Transparent Light Green
Fiberlogy easyABS – Transparent Light Green Fiberlogy easyABS – Transparent Light Green Fiberlogy easyABS – Transparent Light Green

Fiberlogy easyABS – Transparent Light Green

SKU: FIBREEASYABSLGTR Kategori: Tags: , , ,
kr229
PÅ LAGER
Beskrivelse

EASY-ABS

Easy ABS er et steg mot enklere 3Dprinting av sterke og holdbare elementer uten å måtte bruke spesialiserte 3D printere. Dette filamentet krever ikke lukket kabinett.

En karakteristisk egenskap av EASY ABS er muligheten til å oppnå transparente utskrifter samtidig som man beholder de sterke egenskapene ABS er kjent for. Fargeutvalget av dette filamentet inkluderer transparente versjoner, med høy grad av glans.
Etterbehandling med acestondamp gir effekt av glatt og uniform overflate, noe som gjør den perfekt som et materiale for å imitere glass i feks lommelykter og lampeskjermer.

De overnevnte visuelle egenskapene som tilbyes av EASY ABS, kombinert med styrken typisk av tradisjonell ABS – vil gi deg muligheten til å lage holdbare utskrifter, med lav vekt (density 1.07 g/cm3). Materialet byr også på god kjemisk resistanse og temperaturresistanse på opp mot 90°C.

Printtips for best mulig resultat:

Diameter Toleranse: 0,02mm +/-
Oval Toleranse: 0,01mm +/-
Tørkes på temperatur 60°C / 4h
Når man printer uten lukket kabinett, unngå å eksponere utskriften for kuldedrag

Print Innstillinger:

  • Dyse: 235 – 255c
  • Bed: 90 – 110c
  • Vifte: 0% – 10%
  • Retraction direct: 2-3mm
  • Retraction bowden: 3-5mm
Spesifikasjoner
Fraktvekt
1 kg
Netto filamentvekt
Størrelse

1.75mm

Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost