E3D Hemera 1.75mm 12V / 24V DirectExtruder Kit
E3D Hemera 1.75mm 12V / 24V DirectExtruder Kit E3D Hemera 1.75mm 12V / 24V DirectExtruder Kit E3D Hemera 1.75mm 12V / 24V DirectExtruder Kit E3D Hemera 1.75mm 12V / 24V DirectExtruder Kit E3D Hemera 1.75mm 12V / 24V DirectExtruder Kit E3D Hemera 1.75mm 12V / 24V DirectExtruder Kit

E3D Hemera 1.75mm 12V / 24V DirectExtruder Kit

SKU: HERMES-175-D Kategori:
Brand: E3D

kr1,699kr1,799
Beskrivelse

E3D Hemera, neste generasjons ekstruder

E3d Hemera – tidligere kjent som Hermes – er ett av de bedre ekstrudersystemer på markedet . Den kombinerer E3d sin markedsledende V6 hotend med en helt nydesignet høyresponsivt directdrive ekstrudersystem. Takket være sitt design gir den også utrolig god prestanda på fleksible filament – og kan også monteres som Bowdenextruder.

Enheten har dobbelt-giret, herdet, rustfritt stål, drev – med svært kort filamentvei og E3D-V6 hotend. Hemera gir presis og rask ekstrudering, med svært god kontroll over retractions, stopp og start; dette gir vesentlig redusert “stringing” og blobbing. Bedre filamentgrep gir mindre sjangs for filamentslipp og “grinding”. Med Hemera kan man printe fleksible filamenter helt opp i 50mm/s !

For å gjøre oppgraderinger så enkelt som mulig, så har E3d slått seg sammen med sine print-favoritter for å lage printer-spesifikke guider:

Printer NameWritten GuideVideo GuidePrintable Mounts
Artillery Sidewinder X1by Joe Casha (3D Maker Noob)To be released soonby Joe Casha (3D Maker Noob)
Artillery Geniusby Joe Casha (3D Maker Noob)To be released soonby Joe Casha (3D Maker Noob)
Creality CR-10s Proby Joe Casha (3D Maker Noob)To be released soonby Joe Casha (3D Maker Noob)
Creality CR-10s Maxby Joe Casha (3D Maker Noob)To be released soonby Joe Casha (3D Maker Noob)
Lulzbot Miniby Joe Spanier (Maker’s on Tap)To be released soonby Joe Spanier (Maker’s on Tap)
Lulzbot Taz Printers (Taz 4, Taz 5, Taz6)by Joe Spanier (Maker’s on Tap)To be released soonby Joe Spanier (Maker’s on Tap)
Creality Ender 3by Dan Rock (E3D)by Joe Casha (3D Maker Noob)by Joe Casha (3D Maker Noob)
Creality CR-10 Printers (CR-10, CR-10S, CR-10 4S, CR-10 5S)by Dan Rock (E3D)by Joe Casha (3D Maker Noob)by Joe Casha (3D Maker Noob)
Anet A8by Tom Sanladerer (Tom’s 3D)by Tom Sanladerer (Tom’s 3D)by Tom Sanladerer (Tom’s 3D)
Prusa i3 MK3by Dan RockTo be released soonE3d
Ender-5 (Plus)N/AAv 3D printing CanadaThingiverse

Dual Drive

E3D Hemera kommer med dobbelt-giret drev-oppsett, noe som gir en kraftig boost i grep kontra singeldrevet systemer (feks original creality extruder). Hemera kan trykke filament med opp til 10kg kraft! Det sekundære girdrevet er et flyttbart drev som holdes på plass med en justerbar fjør slik at man kan justere kraften som trykkes mot filamentet. Alle drev er herdet rustfritt stål.

Skarpe tenner, med avrundet bunnprofil, gir fantastisk grep og har god motstand mot filamentstøv som kiler seg fast i drivhjulene. I de fleste tilfellene er Hemera selvrensende da nesten alt av filamentstøv eller biter faller av tannhjulene

Hver tann blir individuelt CNC kuttet for å få til den avrundede roten på drevene. Hver tann kurver opp til en robust skarp tupp

Enestående prestanda på Fleksible filament

Hemera holder filamentet på plass på en måte som ikke ligner noe annet system. Du vil ikke forstå helt hvor bra systemet er satt opp før du prøver fleksible filamenter med Hemera. Men stol på oss – prestandaen er enestående, og har også en betydelig virkning på å printe normale materialer som feks PLA eller PETG.

Montering

T-slots på steppermotoren gir customiserbare og gode medover for å montere systemet på de fleste maskiner. I tillegg gir den en kompakt stabil plattform for printerprodusenter til å inkludere systemet på sine fremtidige maskiner.

Ny kjøleribbedesign med optimalisert flow

Kjøleribbene har ikke bare et visuelt aspekt, men er også et resultat av dyptgående testing med anemometer oppsett. E3D har optimalisert luftsirkulasjonen og flyten på ribbene for å gi absolutt best kjøleegenskaper, i kombinasjonen med at luften er rettet oppover og vekk fra både hotend og varmeplaten / utskriften. Dette redusererer warping og ujevn utskrift.

Spesifikasjoner
Fraktvekt
1 kg
Merketilpasset
Volt

12V, 24V

Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost