ColorFabb XT Light Grey
ColorFabb XT Light Grey ColorFabb XT Light Grey

ColorFabb XT Light Grey

SKU: N/A Kategori:
Netto filamentvekt
Størrelse

kr499kr929
Beskrivelse

ColorFabb har sammen med Eastman Chemical Company utviklet et co-polyester basert materiale for FFF/FDM 3D printing. Nå kan du fullføre dine visjoner med 3D kreasjer som utviser glitrende klarhet og glans, og overlegen seighet. Med overlegen smeltestyrke og dimensjonell stabilitet, så leverer Amphora avanserte bridgemuligheter for å lage sterkere og mer detaljerte enheter – alt med lite odør og avgasser.

Eastman Amphora™ 3D polymer er et lavodør, styrenefritt valg som er unikt tilegnet for 3D printing applikasjoner. Med Amphora, ting kan bli produsert som er mer funksjonell, mer holdbare, mer effektive og attraktive.
ColorFabb_XT er laget av Amphora AM1800 som har en unik formula for 3D printing, som gir fantastiske egenskaper: Høy styrke og veldig høy seighet, Odørnøytral printing, Høy TG / forbedret temperatur resistanse, Styrendefri formula, FDA matgodkjent, fri for BPA (Bisphemol A). Den tillater brukeren å produsere 3D printede funksjonelle produkter på en trygg måte.

Spesifikasjoner
Vekt
I/A
Farge
Netto filamentvekt
Størrelse

1.75mm, 2.85mm

Lagerstatus

Bestillingsvare

Innstillinger

Innstillinger

Anbefalt temperatur:
240-260c

Anbefalt hastighet:
40 – 70 mm/s

Anbefalt Bedtemp:
60-70c

Byggeplattform:
colorFabb_XT bør printes på en printer med oppvarmet bed. Etter printing, så bør byggeflaten kjøles ned til ca 20-30c før du forsøker å fjerne printen.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Material:

colorFabb_XT CO-POLYESTER

Diameter Tolerance:
± 0.05 mm

Density:
1.27 g/cm3

Glass Transition Temperature:
75C

Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost