ColorFabb NGEN_LUX Regal Violet
ColorFabb NGEN_LUX Regal Violet ColorFabb NGEN_LUX Regal Violet ColorFabb NGEN_LUX Regal Violet

ColorFabb NGEN_LUX Regal Violet

SKU: N/A Kategori:
Netto filamentvekt
Størrelse

kr699
Beskrivelse

nGen_LUX er et unikt filament basert på colorFabbs populære nGen – produsert med Eastman Amphora AM3300 3d polymer. Den utmerkede klarheten i basen på AM3300 gjør dette materialet unikt egnet for det ekstremt skjeldne pigmentet som er brukt i nGen_LUX.

Dette materialet bruker diffuse refleksjoner for å sende lyset i alle retninger. For det vanlige øyet blir det dermed nesten helt umulig å se printlagene, selv ved 0,2mm laghøyde. nGen_LUX lar brukeren printe visuelt svært flotte modeller uten behov for post-prosessering. nGen_LUX har også alle de kjente fordelene med den vanlige nGen, god kjemisk stabilitet, høy temperatur resistanse (85C), og lar derfor brukeren lage prints som er funksjonelle, holdbare, effektive og vakre.

Spesifikasjoner
Vekt
I/A
Farge
Netto filamentvekt
Størrelse

1.75mm, 2.85mm

Innstillinger

Innstillinger

Anbefalt temperatur:
220 – 240C

Anbefalt hastighet:
40 – 70 mm/s

Anbefalt Bedtemp:
75 – 85C

Byggeplattform:
nGen printes best med oppvarmet byggflate. Kan printes på kald byggflate ved bruk av magigoo, 3dlac, buildtak eller lignende hjelpemidler

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Material:
colorFabb nGen

Diameter Tolerance:
± 0.05 mm

Density:
1.20 g/cm3

Glass Transition Temperature:
85C

Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost