Bondtech BMG-X2
Bondtech BMG-X2 Bondtech BMG-X2 Bondtech BMG-X2 Bondtech BMG-X2 Bondtech BMG-X2

Bondtech BMG-X2

SKU: BMGX2 Kategori:
Brand: Bondtech
  • 18mm
  • 20mm

kr1,799
Beskrivelse

Bondtech BMG X-2 er basert på Bondtechs BMG design som benytter et gearet oppsett med 3:1 forhold. Innmaten kommer med høypresisjons cnc-utarbeidede herdede drivhjul i stål for å gi kompakt enhet som passer alle dine applikasjoner. Uansett om du behøver høyoppløselige utskrifter med små munnstykker eller høyflytsutskrifter med store munnstykker, så gir det optimale gearforholdet i kombinasjon med Bondtech sine bransjeledende drivhjul, uovertruffet matekraft i en lett og kompakt løsning.

Bondtech Dual-Drive
Unik Dual-Drive-teknikk gir uavbrutt materialflyt uten risiko for å miste grepet, selv under de mest krevende forhold. Bondtech-forbrukere over hele verden kan fortelle at selv i utskrifter med tusentalls retractions, så gir denne materen uovertruffen presisjon og ingen skader på materialet.

Multi-material kapabilitet 
BMG-materen mater alt materiale med høy pålitelighet, fra polymider(nylon) og myke TPU / TPE-materialer, til mye stivere og ilbandt mer sprø filamenttyper, feks karbonfiberfyllte høystyrkematerialer. Materen er utformet for 1.75mm filament, men er testet på alt fra 1.5 opp til 2mm for å være sikker på at alt mater uansett toleransenivå på filamentet.
Passasjen for materialet gjennom extruderen er styrt hele veien og huset holder tett passform mot drivhulet, noe som minsker risikoen for feilmating ved høyt mottrykk feks når fleksible materialer benyttes.

Justerbart grep
Tommelskruens trykk gjør det mulig for forbrukeren å finjustere trykket av drivhjulet mot materialet. Dette gir deg mulighet til å justere og optimalisere etter hvilke typer materialer du benytter.

Hurtigfrigjøring
For å kunne ta raske materialbytter, så frigjøres det sekundære drivhjulet ved å løsne på tommelskruen – og man kan raskt trekke vekk filamentet som skal byttes fra materen og føre inn nytt filament.

Multi-applikasjonsdesign
Denne materen kan brukes både som direktdrive og bowden oppsett, slik at du selv kan fleksibelt velge den løsningen som passer best til din applikasjon.
I tillegg har den integrert hotend passform som er kompatibelt med E3D-V6 hotends eller andre med GrooveMount-standardløsningen. Montering av hotedn er enkel og sikker med tre skruer

Fleksible monteringsalternativ
Vi tilbyr et robust feste i aluminium, som er utarbeidet i 3mm aluminium for økt stabilitet. Bondtech tilbyr også et nedlastbart feste som du kan printe selv, filen kan lastes ned her.
Materen passer Nema17-steppermotorer med standard 5mm aksling. For passende motorer, velg en nedenfor, eller benytt din egen motor.

Totalvekt med E3d-Chimera og 2stk aluminiumsfester: 620g
E-step verdi: 415


Pdf datasheet

Spesifikasjoner
Fraktvekt
0.62 kg
Dimensions
9.5 × 13.5 × 6 cm
CCmål

18mm, 20mm

Merketilpasset
Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost
Anbefalt Tilbehør