E3D Nozzle PRO Pack
E3D Nozzle PRO Pack E3D Nozzle PRO Pack E3D Nozzle PRO Pack E3D Nozzle PRO Pack

E3D Nozzle PRO Pack

SKU: V6-NOZZLE-PACK-PRO-175 Kategori: Tags: , , , , , ,
Brand: E3D
kr1,079
PÅ LAGER
Beskrivelse

Denne Pakken Inneholder

MessingDyser:
 • 0,15mm (eksperimentell dyse)
  Gir den ultimate “wow-faktor” innen printing av minifigurer. Anbefalt for bruk sammen med materialer som flyter lett. Krever forsiktighet og oppmerksomhet under bruk, såvel som å sørge for å holde “forurensing” unna dysen. Dette sammen med forsiktig kjøling vil gi imponerende resultater.
 • 0,8mm
  for TYKKE flotte aestetiske lag, sterke deler og raskere utskrift.
Nikkel-Belagt Kopper / Alu Blanding
 • 0,25mm
  Lar deg printe med fine detaljer på små deler og er vesentlig enklere i bruk enn 0,15mm dyse. Laget i høykonduktivt kopper sammen med anti-stick nikkelbelegg, gir rent utseende og detaljert utskrift
 • 0,4mm
  Standard størrelse, Nikkelcoatingen har lav overflaspenning slik at plast ikke fester seg så enkelt, og har potensiale for å øke flow. Kopper blandingen har også vesentlig høyere varmeoverførende egenskaper, noe som gir bedre kontroll på temperaturen og mulighet for penere utskrift. Svært godt egnet til klissete materialer som TPU og PET-G, såvel som ekstreme temperaturkrevende polymer som Ultem.
Herdet Stål
 • 0,4mm
  Hardere og mer resistant mot slitasje. Perfekt for bruk sammen med eksotiske filament som inneholder fibre (feks carbonfiber, metallfylt PLA, glow in the dark PLA, Wood etc).
 • 0,6mm
  Gir en god kombinasjon av presisjon og hastighet. Her kan man utnytte herdet stål sine imponerende holdbarhet sammen med kraftig lagsammenbinding.

 

Spesifikasjoner
Fraktvekt
0.4 kg
Størrelse

1.75mm

Dysestørrelse

0,15mm experimentell, 0,25mm, 0,4mm, 0,6mm, 0,8mm

Omtaler (0)
Vær den første til å skrive omtale om dette produktet. Del din karakter og omtale slik at andre kunder kan bestemme seg for om dette er det rette produktet for dem.
Skriv en omtale
Din omtale
Din karakter
Name
Epost